Dennis Christmas benoemd als directeur Bedrijfsvoering en Organisatieontwikkeling van RDOG HM

Dennis Christmas benoemd als directeur Bedrijfsvoering en Organisatieontwikkeling van RDOG HM
No video selected.

Het afgelopen jaar zijn de eerste stappen gezet in het programma RDOG2024, een programma dat de RDOGHM toekomstbestendig moet maken: strategisch wendbaar, modern en klantgericht.

Versterking van de directie was nodig voor de realisatie van dit programma en versterking van de bedrijfsvoering. Het bestuur heeft na een uitgebreide selectieprocedure vastgesteld dat Dennis Christmas ook de komende jaren de meest geschikte persoon is om het programma en de organisatieontwikkeling verder te leiden. Hij vormt de directie samen met Sjaak de Gouw, directeur Publieke Gezondheid.

Dennis Christmas (51) heeft zeer ruime ervaring in de ontwikkeling van maatschappelijke organisaties, zodat deze door wendbaarder te worden de steeds veranderende maatschappelijke opgaven aankunnen. Hij heeft tientallen organisaties begeleid als Directeur Zorg binnen TwynstraGudde, als partner binnen Bebright Consultancy en als lid van de Raad van Bestuur tijdens de oprichting van het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht.